Dichterbij de paardensporter

De KNHS wil graag dichterbij de paardensporter komen te staan.
Om de verbinding tussen de KNHS in Ermelo en de sporter in de regio te verbeteren, zijn er forums ingesteld. Voor elke discipline is er een forumlid beschikbaar binnen de Regio Gelderland/Flevoland.
Deze forumleden gaan, bijgestaan door een werkgroep, er voor zorgen dat de wens van de sporter direct met de KNHS besproken gaat worden. De forumleden staan open voor uw mening.

De regio Gelderland/Flevoland wordt vertegenwoordigd door onderstaande forumleden.

Dressuur. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Springen. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Eventing. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Recreatie: Herm Hullegie Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.