Aankondiging van de vacatures in het regiobestuur.

De huidige voorzitter van KNHS Regio Gelderland/Flevoland, de heer Herman Ubbink, heeft aangegeven zijn functie binnen het Regiobestuur te willen overdragen. Zijn derde (en laatste) bestuurstermijn zit er bijna op en de tijd is aangebroken om te gaan zoeken naar een opvolger. Dit houdt in dat wij een vacature hebben binnen het dagelijks bestuur, welke wij erg graag zouden willen invullen op onze ledenvergadering in het najaar van 2021. Informatie over de functie is te vinden in het profiel dat u hieronder aantreft. Bent u geïnteresseerd, dan kunt u zich kandidaat stellen (KNHS-lidmaatschap verplicht). Tot de procedure behoort een gesprek met de vertrouwenscommissie, die advies uit zal brengen aan de Algemene Ledenvergadering. Het heeft de voorkeur van onze Regio dat de voorzitter ons ook vertegenwoordigd in de Ledenraad, ook al is dit geen verplichting meer. Het profiel van het Ledenraadslid treft u aan onder het profiel van de voorzitter. Kandidaten kunnen zich tot 27 september a.s. melden bij onze secretaris, Ilona van Roekel, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Profiel voorzitter

Profiel Ledenraadslid

 

Binnen onze Regio hebben wij tevens een vacature voor de Portefeuillehouder Recreatiesport. De huidige portefeuillehouder, de heer Herm Hullegie, heeft te kennen gegeven zijn taken te willen overdragen aan een opvolger. Het zitting nemen in het Recreatiesportforum behoort tot de taken. Meer informatie treft u aan in het profiel hieronder. KNHS-leden met interesse in deze functie, kunnen zich tot 27 september a.s. kandidaat stellen bij onze secretaris, Ilona van Roekel, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Profiel Portefeuillehouder Recreatiesport

 

Voor beide vacatures geldt, dat er een digitale verkiezing plaats moet vinden. Stemgerechtigden zullen hierover tijdig op de hoogte worden gesteld door onze KNHS accountmanager.

 

Onze Algemene Ledenvergadering zal plaatsvinden op 1 november 2021 te Brummen.

 

In 2022 zouden wij ook graag een jeugdbestuurslid toe willen voegen aan het Regiobestuur. Een profiel daarvoor is nog niet opgesteld. Meer informatie volgt zodra beschikbaar.