Equipe Regio Gelderland/Flevoland Nederlands kampioen eventing!

Op het NK Eventing dat op 4 en 5 oktober jl. in Hattem werd verreden, heeft de equipe van de Regio Gelderland / Flevoland het kampioenschap voor equipes in de klasse L gewonnen. Daarnaast werd Renske de Bruin met haar paard Gina Barina ook nog eens individueel kampioen in de klasse L.

De overige combinaties zorgden ook voor goede individuele prestaties. Stephanie Alexander-Bouhuys werd met Rovira individueel 4e, Julia Mook met Penelope werd 7e, Nikita Hemmes met Vicaro werd 8e. Kiki van Driel werd 13e en Lobke Bijl 33e. Deze 6 combinaties hadden gezamenlijk slechts 2 springbalken en 1 weigering in de cross. De cross was stevig maar fair gebouwd.

Voor het eerst verscheen de equipe in kleding die door de Regio is gesponsord. De gezamenlijke lessen, die aan het NK voorafgingen, hebben veel bijgedragen aan het teamgevoel. De Regio heeft voor de komende 5 jaar toegezegd een bijdrage te willen leveren aan de gezamenlijke lessen. Teamcaptain Dirk Jan Mosselman heeft een grote bijdrage geleverd aan de organisatie van de gezamenlijke lessen en de nieuwe kleding.